sziasztok!

jó érzés ebbe a blogba belekezdeni, hiszen a témája: amikor az álmok valóra válnak :) és jelenleg ezt élem meg :) és mégis milyen álmok? és hogyan válnak valóra? :) ez szép lassan kiderül :)

az első álom, ami már valóra is vált: Ő :)

hát igen, Ő az az igazi "nagy Ő", eszméletlenül szeretem és ő pedig viszont szeret, hát kell ennél több?! :)

Régóta ismerjük 1mást, mégiscsak 2 éve találtunk igazán egymásra :) voltak hátráltató tényezők, mint pl, közös baráti kör, ex-csaj, ex-pasi és ami a leginkább közénk állt: hosszú haj... nem tehetek róla, nem szeretem a hosszú hajú srácokat :S :) egy napon azonban rövid hajjal jelent meg és a szívem megdobbant, hogy nem csak egy iszonyat rendes, kedves srác, hanem még helyes is :) hát vhol aznap kezdődött minden...legalább is bennem :) nemsokkal rá össze is jöttünk s már átvészeltük, hogy több ezer km választott el minket és még 1éb dolgokat, itt vagyunk boldogan, szerelmesen egy újabb nagy álom megvalósítása előtt :)

a második álom, ami épp most válik valóra: esküvő :)

úgy döntöttünk hát összekötjük piciny életünket és jövőre összeházasodunk :) most minden e körül forog :) nagyon izgalmas időszak ez :) helyszínt találni, dekoráció megtervezése és stb.

ez az álom magába foglal több kicsi álmot, mint pl.:

- 24 éves koromban menjek férjhez

- kerti esküvőm legyen

hihetetlen érzés megtapasztalni azt amikor az álmok valóra válnak :)

volt egy korábbi álmom is ami már megvalósult és nem közvetlenül kapcsolódik ide, de azért közvetve igen, álmom volt, hogy felvegyenek a jogi egyetemre, s hát ez megvalósult, végzős vagyok éppen :) úgyhogy most nagy kihívás az államvizsga, sokan nem vállalnának be mellé egy esküvő szervezését de én bátor vagyok :D és céltudatos, és ha vmit elhatároztam akkor azt véghez viszem, így jövő júliusban a becses nevem meghosszabbodik egy vezetéknévvel és egy né jelzővel vmint egy dr. jelzővel :)

és még egy álmom volt: suli után esküvő és lakás :) a lakás téma még alakulóban, de olyan jó, hogy ami a bútorokat illeti és a teljes berendezést, teljesen összhangban vagyunk, ugyan azt akarjuk, ugyanúgy :) hihetetlen ilyen embert találni :)

hát ennyit a kezdetekről, szép lassan jönnek a részletek, addig is higyjetek az álmaitokban, mert valóra válnak! (:

 

2011. szept. 26. 23:39 | 1 komment
Kategóriák: mindennapok
írta: távoli csillag remegő sugara

Eddig 1 komment érkezett ()

juhúúúúúúúú :)