hát én inkább már nem teszem fel azt a kérdést, hogy mi jöhet még... mert úgy látszik bármi...

tegnap végül bentartottak a kórházban, de szerencsére ma hazajöhettem és ebben biztos vagyok, hogy a ti szurkolásotok segített!!! :) de hogy mi is történt? tegnap reggel arra ébredtem, hogy fáj a vesém...a fájdalom nem múlt sőt erősödött majd apukámmal elmentünk a háziorvoshoz ahol persze fél órát volt bent a beteg.... addigra nagyon rosszul lettem, olyan szinten, hogy kidobtam a tacsot... aztán persze sürgősségivel továbbküldött az urológiára, ahol a nővérke elfelejtette beírni, hogy sürgős így nem hívtak be... na ott jött a második rosszulléthullám, de akkor már nem úsztam meg egy szimpla hányással, már összeestem, remegtem, hát kegyetlen volt... akinek már volt ilyene az tudja, akinek nem, annak soha ne is legyen!!!!!!!!! végül beálltam az ajtóba és azt mondtam sajnálom akárki is következik én bemegyek... egyből lefektettek, ment a vesémbe az inekció, az kicsit segített, de később kiderült hogy csak fél órára... utána mégszarabbul lettem (bár én nem hittem volna, hogy ennél szarabbul lehet lenni....) jött a vénás algopiryn és az kb fél órával később talpra állított, pont annyi időre, hogy a kórházba befeküdjek... vettek vért, vizelet, röntgen, ultrahang és katéterezésről beszéltek meg minden... ma reggel volt kontrasztanyagos vizsgálatom, hogy megnézzék hol a kő és hát hol lett, hol nem, eltűnt ma reggelre :) úgyhogy ennek köszönhetem, hogy hazaengedtek :) ezerszer jobban vagyok mint tegnap, de sajnos a szervezetem már nagyon szenved, lemerült az elem, és hát azért még a vesém se tette túl magát ezen az egészen.... de egy valamit el kell mondanom: mindenki, de tényleg mindenki annyira kedves és rendes volt elem és mindenki azon volt, hogy helyrejöjjek az esküvőre :) ez egy nagyonpozitív csalódás volt :)

szóval délután kiszabadultam és már rohantunk is...

  • a virágárushoz, hogy a virágokat konkretizáljuk, sikerült leadni a rendelést :)
  • sikerült eljutnom a méterárú boltba és megvenni azt a sok szalagot ami még hiányzott :)
  • megvettem a triumphos fehérneműszettemet is :P
  • leszerveztem a találkozókat, hát nagyon sűrű lesz ez a 3 nap...
  • megvettük a lakáskánkba az első 2 boros poharat, hogy vasárnap koccinthassunk :) a bor már a hűtőbe vár minket :)
  • megvettük a vőlegény fekete cipőjét illetve a zöld ingjét :)

ezt sikerült így gyorsan összehozni, a telefonomról e se tudok szakadni, folyamatosan egyeztetek valakivel... reméltem, hogy legalább a kórházban pihenek kicsit, ha már így alakult, erre nem fél 6kor keltettek???!!!! végignéztem a napfelkeltét.... aztán a kontrasztanyagos vizsgálat alatt el is aludtam az asztalon :P

tehát ez a helyzet, drukkoljatok, hogy most már semmi se legyen... ma azt mondta nekem az egyik nő, hogy ha ennyi bajom van akkor tán nem kée összeházasodnunk... én meg azt mondom, ha ennyi megpróbáltatás ér előtte akkor tuti, hogy gyönyörű szép lesz az esküvőnk és az életünk is!! hát ennyi :)