....most tartok ott, hogy teljes pánik, összetörés és feladás.... most jutottam el arra a pontra, hogy kimerültem, nem bírom tovább és ez az egész esküvő katasztrofális lesz.... sehogy se állunk, semmi sincs kész, minek készültünk ennyit, ha az egészből semmi nem úgy lesz, ahogy terveztük?????? ráadásul nem hogy segítenének még hátráltatnak is... 2 nap és ott tartok, hogy semmi kedvem az egészhez... tudom nem ilyen bejegyzést vártatok, de hazudni sem hazudhatok....

hát így éreztem magam két nappal az esküvő előtt... de szerencsére sikerült ezen is túljutni, összeszedtem magam, leginkább a barátnőm szedett össze engem :P de itt vagyok és gyorsan mesélek :)

  • elmentem a körmöshöz, elkészültek a körmeim, bár nem volt egyszerű kitalálni, de végül egyszerű de szép lett, legalábbis szerintem :)
  • elhoztuk a székszoknyákat, hát kiváncsi leszek hogy tesszük fel őket... illetve Kata, a rózsaszín nem teljesen olyan rózsaszín mint ami a képeken volt... de majd mutatok képeket!!!
  • sikerült felvágni a maradék szalagot a vacsihoz, ezer köszönet érte Csillának és Esztinek!!!!!!!! :)
  • a köszönőajándékok egy része elkészült az ültetőkártyával együtt folytatás következik :)
  • megírtam a szeretet csomagjaimat, azaz mindenkinek egy dosszié amiben a legfontosabb tudnivalók vannak
  • ülésrend véglegesítve lett...
  • program végre elkészült (jobb később, mint soha :P)
  • nászútra kimosta a rucijaimat, már csak vasalni kellene meg összepakolni, de hogy az mikor lesz, pff...

ja és ma jelentkeztemv először a lakáskánkból, ugyanis ma bevezették a netet :)

holnap reggeltől már megy a munka, be kell fejeznem a köszönőajándékokat és ültetőkértyákat, illetve mennem kell a rucimért :) majd a fodrászhoz hajfestésre aztán pedig késő délután moziba!!! :) valaki tud vmi jó filmet esetleg???? :) még a lakáskánkat kell kicsit összerakni, nem akarok vasárnap nagy kupiba érkezni... illetve még meg kell majd írnom a listát, hogy mi mindent viszek magammal, hogy semmi ne maradjon otthon... :)