when dreams come true :)

mikor az álmok valóra válnak :) mégis hogyan? az majd szép lassan kiderül :)

Címkefelhő
Legfrissebb hozzászólások
 • Numma: Nagyon szépek vagytok,ez egy igazán megérdemelt esküvő és lakodalom volt...SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!És én követni foglak,mert hű olvasod vagyok.. :) puszi :)
  (2012-07-15 15:42:11)
  lesi fotó :)
 • cska: Nagyon szép esküvő volt, nagyon szépek voltatok! És nagyon jó buli volt!! Sok boldogságot Nektek és ne felejtsétek el behajtani a felajánlásukat!! :) Ha már teljes díszben áll a lakás, akkor mást is kérhettek természetesen :)
  Nagyon jó és szép nászutat!!!! Jó pihenést!
  Puszi!!
  (2012-07-15 14:29:53)
  lesi fotó :)
 • cska: csak most olvastam ezt a bejegyzest. hat telleg furi erzes lehet, es nagyon izgi es szokatlan :) Biztos jo lesy azert egyutt hazatérni a kis közös lakásba a nászút után :))
  (2012-07-13 20:25:48)
  már csak 1 hét!!!!!!!!!!!!!!! :S :)
 • cska: Szivesen! :)) es nem lesz rossz az eskuvo, minden tokeletes lesz, es ha be is csuszik egy-ket hiba, vagy vmi nem olyan mint akartatok, akkor is szuper lesz! :)en mar nagyon varom, es ami fontos, hogy ne izgulj a dolgokon amikor mar ott vagy, csak elvezd :))
  (2012-07-13 10:00:50)
  már csak 2 nap!!!!
 • Numma: szia. Phenylbutazont kenj rá..az segít,mi is azt kenjük a gyerekek kezére ha szétdurran egy vénája a vérvétel alatt.. :) Tuti segíteni fog.. :)
  Egyébként nagyon ügyesek vagytok...körmödről is tegyél ám fel képet.. :) ..jaa és jó gyártást mára..KÉRÜNK MINDENRŐL KÉPET. :)
  (2012-07-12 09:04:34)
  már csak 3 nap!!!!!!!!
 • klemcsy: :) reméljük így lesz! :)
  (2012-07-12 00:35:42)
  már csak 4 nap!!!!
 • klemcsy: nagyon köszönöm nektek!!!!!!!! <3
  (2012-07-12 00:34:40)
  .....
 • Numma: Az én véleményem is az,hogy ezek után CSAK AZÉRT IS sikerüljön a tökéletesnél is tökéletesebben a szombati napotok..megérdemlitek.. :) Megszenvedtetek érte..főleg te..!!Ha a sorsot nézzük akkor onnan is nézhetjük..hogy ok-ok veseköved lett...DE nem hiába tűnt el a kő egyik napról a másikra...SZÓVAL ITT ESKÜVŐNEK kell lenni.. :) puszi
  (2012-07-11 11:43:49)
  már csak 4 nap!!!!
 • mesesaca: Nagyon jó a hozzáállás, csak így tovább! Most már csak azért is meg kell tartani az esküvőt, és nagyon szép és boldog, és egészséges életetek lesz!!! :)
  (2012-07-11 08:59:20)
  már csak 4 nap!!!!
 • Hajduné Nagy Veronika: Kitartás!!! Minden rendben lesz! Szorítok neked!
  (2012-07-10 20:49:19)
  .....
11
november
új kezdet

sziasztok!

hát akkor itt folytatódik a blog tovább...remélem itt már nem lesz semmi fennakadás...még a rendszert nem ismerem, de igyekszem :) szerencsére sikerült mindent pótolnom, nem kevés munkával... de legalább megvan :)

jaa és itt legalább sikerült beraknom olyan lájk gombot amit nem oszt meg a facebookon, csak itt látszik, le is teszteltem :) viszont vigyázzatok! ha 1x megnyomtátok, hogy lájk utána nem tudjátok visszavonni :P

pussz mindenkinek :)

11
november
kezdetek :)

sziasztok!

jó érzés ebbe a blogba belekezdeni, hiszen a témája: amikor az álmok valóra válnak :) és jelenleg ezt élem meg :) és mégis milyen álmok? és hogyan válnak valóra? :) ez szép lassan kiderül :)

az első álom, ami már valóra is vált: Ő :)

hát igen, Ő az az igazi "nagy Ő", eszméletlenül szeretem és ő pedig viszont szeret, hát kell ennél több?! :)

Régóta ismerjük 1mást, mégiscsak 2 éve találtunk igazán egymásra :) voltak hátráltató tényezők, mint pl, közös baráti kör, ex-csaj, ex-pasi és ami a leginkább közénk állt: hosszú haj... nem tehetek róla, nem szeretem a hosszú hajú srácokat :S :) egy napon azonban rövid hajjal jelent meg és a szívem megdobbant, hogy nem csak egy iszonyat rendes, kedves srác, hanem még helyes is :) hát vhol aznap kezdődött minden...legalább is bennem :) nemsokkal rá össze is jöttünk s már átvészeltük, hogy több ezer km választott el minket és még 1éb dolgokat, itt vagyunk boldogan, szerelmesen egy újabb nagy álom megvalósítása előtt :)

a második álom, ami épp most válik valóra: esküvő :)

úgy döntöttünk hát összekötjük piciny életünket és jövőre összeházasodunk :) most minden e körül forog :) nagyon izgalmas időszak ez :) helyszínt találni, dekoráció megtervezése és stb.

ez az álom magába foglal több kicsi álmot, mint pl.:

- 24 éves koromban menjek férjhez

- kerti esküvőm legyen

hihetetlen érzés megtapasztalni azt amikor az álmok valóra válnak :)

volt egy korábbi álmom is ami már megvalósult és nem közvetlenül kapcsolódik ide, de azért közvetve igen, álmom volt, hogy felvegyenek a jogi egyetemre, s hát ez megvalósult, végzős vagyok éppen :) úgyhogy most nagy kihívás az államvizsga, sokan nem vállalnának be mellé egy esküvő szervezését de én bátor vagyok :D és céltudatos, és ha vmit elhatároztam akkor azt véghez viszem, így jövő júliusban a becses nevem meghosszabbodik egy vezetéknévvel és egy né jelzővel vmint egy dr. jelzővel :)

és még egy álmom volt: suli után esküvő és lakás :) a lakás téma még alakulóban, de olyan jó, hogy ami a bútorokat illeti és a teljes berendezést, teljesen összhangban vagyunk, ugyan azt akarjuk, ugyanúgy :) hihetetlen ilyen embert találni :)

hát ennyit a kezdetekről, szép lassan jönnek a részletek, addig is higyjetek az álmaitokban, mert valóra válnak! (:

 

2011. szept. 26. 23:39 | 1 komment
Kategóriák: mindennapok
írta: távoli csillag remegő sugara

Eddig 1 komment érkezett ()

juhúúúúúúúú :)